cultureel actief
Blijf op de hoogte en volg Marieke
14 Mei 2007 | Nieuw Zeeland, Rotorua
nou morgen dus ff afwachten, ik hoop dat het weer goed blijft, maar goed, heb de hele dag als het moet. Wist niet dat ik dit nog zou zeggen maar ik ben straks wel weer blij dat ik in weer ergens in de bush zit hoor, de afgelopen 3 weken zat ik daar eigenlijk toch wel lekkerder dan in die drukke toestanden. of het komt gewoon omdat ik daar bijna elke avond loaded was, geeft toch n andere kijk op de dingen ;-)
15 Mei 2007 - 09:53
Iloooo:
Hahaha, my god, heb je niet lopen kotsen in die bal Mariek??? Amai......
Ik mail je strax nog ff!
Kussss! -
15 Mei 2007 - 10:28
Topper!!:
klinkt goed man! ik heb zn bal wel eens op tv gezien, zag er super cool uit!
15 Mei 2007 - 10:49
Lex.:
zo je wordt dus echt een cowgirl!
steden vind je niks meer...
hahahahaahahaa......
have fun.
greets,
Lex -
15 Mei 2007 - 14:11
Joffrey:
Was al weer effe geleden sinds je laatste story. Ik dacht al dat je opgesloten was in je hostel en door aziaten afgekluifd werd.
greetz from holland -
15 Mei 2007 - 20:26
MIC:
zo hehe
eindelijk n maori gescoord??
klinkt goed daar, zal wel weer ff wennen worden in het drukke kattuk als je terug bent. Veel fun nog
x -
16 Mei 2007 - 16:34
Charly:
hee lekker wijf,geef niet toe aan dat boeshinstinkt,begeef je onder de drukte,anders zit je straks als als een takkewijf in de struiken,op jacht om herriemakende mensen de kiem te smoren..nee hoor darling die chinapeople kunnen best irritant zijn,en daarbij goud is ook niet jou ding,dus dat zit ook al niet mee haha..nou have funn,dikke doei hitsige hannah