laatste loodje...moah, niet echt zwaar!
Door: Marieke
Blijf op de hoogte en volg Marieke
27 September 2008 | Canada, Edmonton
maar heb hier eindelijk weer lekker kunnen shoppen(in The West Edmonton Mall), van mn zuurverdiende ranchcentjes. Maar goed dat ik die op het laatst had gehad, want had t alwere klaargespeeld om mn portomonnee (met creditcard)binnen 8 uur nadat ik hier was aangekomen, te verliezen!. De dag erna (vandaag)wilde ik dus, gewapend met mn pinpas, n ander shopgebiedje ingaan, deed mn pinpas het bij geen 1 bank! aarrrggghhh, behoorlijk irritant dus, WEER, maar goed, ben er nu al aan gewend dat n heleboel niet zo makkelijk gaat dit trippie, en aangezien ik n dak boven mn hoofd heb en eten, zat ik er niet te veel over in. Maar gelukkig, bij een overdekte boerenmarkt (of all places) kon ik pinnen,dus alaaf alaaf. Kwam in het begin al aan met een overvolle tas die eigenlijk te zwaar was, dus nu moet ik kiezen of ik nog een tas erbij koop of gewoon wat minder waardevolle kleren in n paar vuilniszakken stauw en die zo laat vliegen..
nou dat was t wel weer geloof ik, in ieder geval tot snel iedereen!
xxx
28 September 2008 - 09:35
Linda:
Hay meis.. Je bent ook echt onverbeterlijk... haha.. hoe vaak jij wat verliest?! Tot snel! XX