adios
Blijf op de hoogte en volg Marieke
23 April 2007 | Nieuw Zeeland, Haumoana
en dat er nu n Duits meisje zat die veearts wilde worden en dat die andere vrienden weg waren dus als ik vanavond niks te doen had ik makkelijk langs kon wippen. In gedachte heb ik maar bedankt...
Vanmiddag trouwens door een olijvengaard gereden. en olijven zijn dus een van de weinige dingen die je niet zo van de boom kan plukken en in je mond kan stoppen. Die dingen zijn dan namelijk echt VRESELIJK SMERIG! Zodra ik die shit proefde heb ik het meteen uitgespuugd, maar daarmee ben je er nog niet, het lijkt eigenlijk alleen maar erger te worden! echt zo'n vies, giftig smaakje verspreid zich in je mond, echt het smerigste wat ik ooit heb geproefd. gelukkig kwamen we daarna langs druivenstruiken, dus heb daar een paar trossen van gegeten, was een stuk beter.
Anywayz, morgen (dinsdag dus) weer verder naar het noorden, naar Opotiki. Heb n bus geboekt die superSUPERcheap was, (dat bedrijf heet The Naked Bus....??)maar die gaat maar tot de helft dus moet daarna maar weer es mn geluk qua liften gaan beproeven!
23 April 2007 - 20:49
De Das:
en de volgende keer weer olijven eten(haha).goede reis naar opotiki.
dikke kus van de das
24 April 2007 - 03:04
Linda:
Hallo!!
Haha je hebt kennelijk gewoon rauwe olijfen gegeten.. Een troost ik had het ook niet geweten hoor.. (ik hoop dat dat de vieze smaak weer goed maakt) Echt goed hoe je al die ingewikkelde plaatsnamen verwerkt in je verslag.. ik zou ze namelijk echt niet meer weten.. Verder eigenlijk weinig nieuws te melden, ik heb momenteel nachtdienst.. en ben MOE!! Maar ja, nog 3uurtjes te gaan. Veel plezier in de bus, misschien is het wel een stelletje oude (maar liever jonge) nudisten, heb je ook weer wat vermaak, ja toch?!
Dag liefie XX -
24 April 2007 - 07:12
Toin The Moin:
marieke in the naked bus!!!
ik zie een nieuwe private productie voor me (: -
24 April 2007 - 10:56
Spacie:
Verse Olijven zijn giftig... vandaar dat ze zo zout zijn altijd dat is om het gif te neutraliseren ;-)
Zo te lezen ben je je streken nog niet verleerd !! :-P
Wel ff foto's maken in die naked bus he !!
VEEEEL Plezier
24 April 2007 - 14:58
Iloooo:
Nah, ik ga al over mijn nek bij *rijpe* olijven dus kan me voorstellen dat je van die verse NIET blij werd!! ;)
En pas je een beetje op met hitch-hiken? Ik moet dan altijd meteen aan zo'n griezelfilm denken waarbij het liftende meisje gruwelijk ge..... nja....never mind haha ;)
Have fun chica bonita! -
24 April 2007 - 19:43
Huislijk:
lekker blijven proberen die olijven...
hahhahaahah...
je moet maar wat foto´s maken in die naked bus!!
greets
25 April 2007 - 08:53
Inkie:
Ik las je verhaal gister, vlak voordat ik naar een personeelsborrel ging. En wat tref ik daar; ja ja, een schaaltje olijven. Wou toch eens weten hoe de 'lekkere' olijven dan zouden smaken. Ik snap niet dat mensen dit voor hun lol eten, wat onwijs ranzig zeg!!! Ik wil dus niet weten wat voor smaak jij in je giechel hebt gehad... hehe. -
26 April 2007 - 15:19
Andre:
He Marieke, Ik wil even doorgeven dat mooiboy Chris van zijn Wendy af is, dus je kan weer terugkomen. En rauwe olijven zijn trouwens ook goed tegen diaree ,mits )*( ingebracht.
Greetz,
Mooie verhalen trouwens. Misschien moet je hierna schrijver worden.