WARREM! - Reisverslag uit Ottawa, Canada van Marieke Kromhout - WaarBenJij.nu WARREM! - Reisverslag uit Ottawa, Canada van Marieke Kromhout - WaarBenJij.nu

WARREM!

Blijf op de hoogte en volg Marieke

03 Juli 2008 | Canada, Ottawa

zo, hier weer een berichtje uit het o zo warme CA-NA-DA. Het is nu 1:14 en 31 graden, pffff, ga ka-POT!maar voor de paardjes is het nog erger, het stikt nl. ook van de paardevliegen en die steken echt gemeen en er is geen spray die er wat tegen kan doen. Ze staan dus hutje mutje tegen elkaar aan, als n bezetene te kwispelen en te doen, echt zielig.
Maar goed, that's life
Gister voor t eerst gereden, op Storm. Bleek maar een storm in een glas water want t was n heel chill ritje. We hebben de Bald Eagle route gedaan, waarbij de langs een nest van die vogels rijdt. Ik had n soort aasgier in gedachte maar het blijkt dus een eagle te zijn met een witte kop. Nest was groooot, eagle was kleeeeiiiin (zag eigenlijk alleen n zwarte klomp op n tak zitten).
Daarna dus gebbq-ed, was wel grappig want ineens stond er n hert naast de bbq. Altijd handig, helaas had ie dat zelf ook door en sprong ie snel weer terug waar ie vandaan kwam, het aangrenzende bos. Dat is trouwens echt cool, waar je hier ook kijkt, je ziet alleen maar bos. Bos op heuvels, bos aan de rand van t weiland. Nouja, nu is t nog cool, wellicht dat ik na 2 maanden gillend gek word naturlijk..
Vanochtend met Marijke meegegaan terwijl ze de 2 jonge paarden ging trainen, was echt heel interessant. Ze legde allerlei dingen uit over hoe paarden op bepaalde signalen reageren, en hoe jij weer op hun signalen kan reageren om zo relaxter met elkaar om te kunnen gaan. Soort horse whisperer hehehe, lekker zweverig maar supercool om te zien dat het wel écht zo werkt!
mOET trouwens zo zachtjes aan wel gaan wennen aan t feit dat ik straks echt voor de gasten hier moet gaan werken, ze begeleiden met rijden, dingen uitleggen, pas eten als zij hebben gepakt......
komt allemaal wel goed, hou jullie uiteraard van alle ins&outs op de hoogte!
tjuus!

• 03 Juli 2008 - 21:15

Iloooo:

Hey girly!
    Nou hier is het warme weer plotseling verschwunden! Pokke NL... Maarja, ik ga morgen toch de nacht in dus merk er toch geen hol van ;)

Geniet van je (voorlopige) rust ;)

xxx

• 03 Juli 2008 - 21:32

Andrea:

Hey wijffie,

Je maakt alweer genoeg mee dan!! Wel super gaaf hoor!!
    Heel veel plezier nog.
    Dikke kus

• 04 Juli 2008 - 00:24

Mirrie:

jeetje daar is het warm, hier in oz begint het echt winter te worden, ben zelfs al verkouden!! haha
    veel plezier! \
    kuzzzzzzzzzzz

• 04 Juli 2008 - 09:13

Tijgert:

Weer sproeien dan voor je? Dacht je daar ff vanaf te zijn, krijg je dit ;-)

Maar je doet het weer goed met je verhalen en avonturen.

May the force be with you...

xxx

• 04 Juli 2008 - 18:57

Linda:

Ik heb me kapot gelachen om je eagle verhaal.. Echt weer lekker lomp van je! Ha ha.. Maar volgens mij vermaak je je prima.. helemaal zoals gepland! Top. En joh die gasten vermaken lukt je ook wel, gaat helemaal goed komen, weet ik zekers!! Liefs XXX

• 05 Juli 2008 - 11:54

Debby:

Wat heb ik gelachen om die stukjes van jou. Je schrijft leuk en zo kunnen we nog een beetje met je meegenieten :-). Geniet ervan meis!!!