and it gets better and better.. - Reisverslag uit Montañita, Ecuador van Marieke Kromhout - WaarBenJij.nu and it gets better and better.. - Reisverslag uit Montañita, Ecuador van Marieke Kromhout - WaarBenJij.nu

and it gets better and better..

Door: Marieke

Blijf op de hoogte en volg Marieke

02 Februari 2010 | Ecuador, Montañita

Buenos Diaz vanuit het zonnige Montanita!
maar eerst nog even vertellen over de laatste avond in Banos, die was namelijk supercool! Met een gammel busje een half uur de bergen in gereden om te kijken naar de vulkaan. Nou we kwamen aan en wisten nogeneens naar welke wolk we moesten kijken, een en al mist!Zag er dus niet best uit, maar na n half uur in t niets staren en peukies doen trok de bewolking weg en zagen we de rand van de vulkaan en na nog meer geduld spetters lava die eruit werden gespuwd!Echt supercool om te zien, vooral die lavadrap die je ziet ´stromen´. Uurtje daar gestaan en toen het ding maar rokend en rommelend achtergelaten en het centrum weer ingegaan om te borrelen. Eerst met onze Zwitserse volgelingen die we nog konden uit de Galapagos, en daarna bij wat vage gasten in een hostel beland, maar die praatten helemaal geen engels en hadden eigenlijk niet echt toegevoegde waarde, dus die hebben we maar weer achtergelaten. Onderhand was het al 3 uur en om 5 uur zou de wekker weer gaan..Ben toen maar wakker gebleven aangezien onze op-tijd-kom-acties nou niet al te positief uitpakken. Boekje erbij, Radium aan en jahoor, op tijd gekomen voor de bus DIE TELAAT KWAM!
AARGGHH!!
Nouja,na een volle dag bussen, zweten en sjouwen vorige week dan aangekomen in Montanita, een klein surfplaatsje met een hippie-achtig uiterlijk waar de zon altijd schijnt.
Met de drukte bleek het gelukkig allemaal mee te vallen, we hadden eigenlijk meteen een hostelletje gevonden waar we onze spullen in een hoek hebben gegooid en meteen naar strand zijn gegaan en, wat een verassing, aan de cocktails zijn gegaan want die worden hier rijkelijk geschud!
De eerste avond bij een cocktailtentje verdaagd waar we wel even hebben gezeten met elke keer weer verschillende mensen die we de volgende dag weer zagen, wat dus wel gezellig was. Een ervan nodigde ons uit om naar een poolparty te komen van een vriend van hm die in het dorpje hiernaast woont. Aangezien het erg WARREM was hadden wij daar wel oortjes naar en spraken voor ´s middags af. Konden we mooi even een powernopje doen in ons hostel. Dat had echter nog wat voeten in de aarde aangezien we onszelf buitengesloten hadden!
We hadden mijn padlockje gebruikt om de kamer op slot te doen, en omdat we 2 setjes sleutels ervan hebben,en 1 ervan ALTIJD in pat dr portomonnee zit, dachten we niet dat dit gegeven gechecked moest worden. fout dus, waardoor de eigenaar ongeveer een half uur moest morrelen en doen om de deur open te krijgen. Maar goed, we konden daarna dan ook wel n uurtje lekker liggen.
Uiteraard telaat wakker geworden voor de afspraak, maar gelukkig kwam dat nog goed en zagen we het mannetje ergens in de straat lopen.
Hop, taxi gepakt en naar het huis van zn vriend gegaan, wat een riante woning met zwembad en wat bediendes bleek te zijn! Die vriend schijnt een of andere tv producer te zijn met een realityshow die het hier aardig goed doet.´s Middags de hele middag in het zwembad gedobberd met flessen champagne en ´s avonds doorgefeest met wat vrienden die het weekend overkwamen omdat er een groot feest werd gehouden hier. Feest niet gezien aangezien dat overdag was en wij toen lagen te slapen, maar het was wel erg gezellig met alle mensen die in het huis verbleven, dus geen klagen. en het mooiste is nog dat we zo lang mochten blijven als we wilden! ´s avonds dus meteen met de Hummer over strand naar het hostel gegaan en onze spullen gepakt en dus verkast naar het rustieke mansion waar we nu nog zitten, onze dagen vullend met naar strand gaan, bij het zwembad poedelen, en cocktails drinken :D
Maar als het goed is gaan we donderdag weer verder hoor, op naar Peru!

• 03 Februari 2010 - 08:06

Tinus:

Zoooo, strakke actie van die mansion! Lijkt wel een film!!

• 03 Februari 2010 - 08:30

Linda:

Hay meiden!! Dat hebben jullie tip top voor elkaar!! Echt beter man... en is er ook nog mannelijk schoon in de villa... voor wat vermaak?? Dan zou het helemaal top zijn!! Nou neem nog maar een glas champagne en ik lees jullie snel weer!!

Liefs Linda XXX

• 03 Februari 2010 - 08:37

Bettie:

Zoooo dan, dat doen jullie goed dames, hebben zij weer hoor!!
    Jullie komen ook ECHT OVERAL, niks is te gek! Zoals Tinus boven mij al schreef, t lijkt idd wel een film!!

Krijgen we trouwens nog foto's te zien, ben eigenlijk wel benieuwd, hebben wij ook een beetje overal een voorstelling van!!

Nou lady's veel plezier maar weer!!

xx Bettie

• 03 Februari 2010 - 11:45

Laura:

Haha super weer ..!

Weer een strakke actie voor jullie !

Veel plezier nog !!

XX

• 03 Februari 2010 - 12:04

Willeke:

jij krijgt ook alles voor elkaar ook he!!!
    maar ik ben ook wel erg benieuwd naar de foto's!!!
    nou nog veel plezier daarzo!maar zo te lezen gaat dat wel lukken!
    xx

• 03 Februari 2010 - 16:23

Joor:

dat moet wel goed uit te houden zijn zo en zo zal je elkaar ook niet snel zat worden lijkt me.
    nou dames geniet ervan en drink er 1tje op de achterblijvers ;)

• 06 Februari 2010 - 11:37

De Das:

jullie hebben het maar weer goed voor elkaar ik ben weer trots op jullie.goed gedaan.
    dikke kus

• 06 Februari 2010 - 15:17

Joor:

hey mar,

How's life overthere? nog steeds aan de cocktails en aan het poedelen in het zwembad?

een volgende keer moet je denk ik toch wat beter bij me schoonmaken, want ik denk dat ik je huissleutels heb gevonden :p
    als het ten minste 2 sleutels met een bonuskaart en een musketonhaak zijn. zal ik ze bij je ouders afgeven?
    grtz Joor